Gespreksgroep

17-07-2024

De gespreksgroep is gestart  in ons verenigingslokaal van DagVlinder, Prins Hendriklaan 382, 6443 AE Brunssum.

Het kan fijn zijn, om in tijden van verdriet en rouw andere ouders te ontmoeten die in een soortgelijke situatie zitten. Hoewel iedereen op zijn eigen manier rouwt en natuurlijk ook karakter en levenshouding meespelen, kan contact met lotgenoten veel herkenning geven en de erkenning dat bepaalde gevoelens normaal zijn. Dit kan helpen weer grip op het leven te krijgen. Daarom starten we wederom een gespreksgroep in Brunssum in ons verenigingslokaal van DagVlinder.

Heeft u interesse om bij een nieuwe gespreksgroep aan te sluiten, meldt u zich dan aan via ons emailadres: info@DagVlinder.nl

Wij streven naar een gesloten gespreksgroep, dwz van begin tot het eind bijeenkomen met dezelfde deelnemers. Om de basis van vertrouwen en openheid niet te verstoren kan slechts incidenteel nog iemand instromen, nadat de gespreksgroep is begonnen.
De groepsgrootte kan variëren van 6 tot maximaal 10 à 12 deelnemers. De gespreksgroep wordt begeleidt door 2 contactouders. Spreekt u dit aan, dan bent u van harte welkom in ons verenigingslokaal.
De kosten voor deelname aan de gespreksgroep zijn € 15,- voor alle bijeenkomsten.

U dient zich van te voren aan te melden.
Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Kitty Huisman: 045 – 5116016 of info@DagVlinder.nl